Hívjon most! +36-20-433-8042
Magyar English

Bérlési feltételek

A megrendelő/szervező felelőséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért és erről köteles tájékoztatni utastársait is! Köteles tájékoztatni továbbá utasait a visszaigazolásban szereplő információkról. A megrendelő az autóban keletkező kárt a helyszínen a sofőrnek köteles megtéríteni. Amennyiben a kár mértéke akkora, hogy az autó nem tud a következő munkájára kifogástalan állapotban eljutni, akkor a megrendelő köteles kieső munka díját a helyszínen megtéríteni! Bármilyen rendbontás vagy nem megfelelő használat/viselkedés esetén a sofőr megszakíthatja az utazást. Ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére.

Autóink nem dohányzóak és mindenki csak saját felelőségre használhatja. Az autókban hagyott tárgyakért felelőséget nem vállalunk. Autóinkba tilos bármilyen ételt behozni, illetve azt elfogyasztani. 

A megrendelő/szervező megrendelésével egyúttal elfogadja az utazási feltételeket, melyeket itt olvashat.  Amennyiben a rendelésben szereplő telefonszámokon a szolgáltatás napján telefonon nem érjük el a megrendelőt, akkor aznap nem áll módunkban a teljesíteni a megrendelt szolgáltatásokat. 


Fizetés / Lemondás

- az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt előre fizetendő!

- 3 napon kívüli lemondás esetén nem számítunk fel díjat. 3 napon, de még 24 órán kívüli lemondás esetén a teljes díj 50%át felszámoljuk. 24 órán belüli lemondás esetén a teljes bérleti díjat felszámoljuk.

 • Dr. Alban

  Dr. Alban

 • Demjén Ferenc

  Demjén Ferenc

 • Nagy Edmond

  Nagy Edmond

 • Pataky Attila és felesége

  Pataky Attila és felesége

 • Rendes Zoltán

  Rendes Zoltán


További sztárvendégeink