Hívjon most! +36-20-433-8042

Limuzinszolgáltatás + repülés

Budapest éjszaka

Reptéri transzfer szolgáltatásokhoz kattintson ide.

Kérjen árajánlatot elképzeléséhez és mi összálítjuk a legideálisabb csomagot! 

Budapesti városnézés 

Fejedelmi élmény! Limuzinnal szállítjuk a Budaörsi reptérre, ahol a pilóta már csak Önökre vár. A repülés körülbelül 30 perce alatt megcsodálhatják a város nevezetességeit felülről. Nappali és éjszakai repülést is vállalunk. Hogy az élmény tökéletes legyen, limuzinnal szállítjuk vissza a kívánt helyszínre.

A program teljes hossza körülbelül másfél óra. A városnézési csomagban szerepel a limuzin bérleti díja, a repülés díja, valamint 1 üveg pezsgő (kérésre édes, vagy száraz). A kisrepülő legfeljebb 3 fő utaztatására alkalmas. A városnézési csomag árában a budapesti transzferek ára szerepel. Vidékről való utazás esetén egyedi árajánlatot készítünk. 

Visegrád-Dunakanyar a levegőből


Ha nem csak a fővárosra kíváncsi, hanem szeretné látni a megkapó szépségű Dunakanyart is, ideális választás a körülbelül egy órás sétarepülés Visegrád felé. Limuzinnal szállítjuk a budaörsi reptérre, ahonnan a repülő Budapest felett indulva kört tesz a csodálatos Visegrád felett. Hogy a sétarepülés után is jól érezze magát, limuzinnal szállítjuk haza, vagy a kiválasztott budapesti helyszínre.

A program teljes hossza körülbelül két óra. A sétarepülési csomagban szerepel a limuzin bérleti díja, a repülés díja, valamint 1 üveg pezsgő (kérésre édes, vagy száraz). A kisrepülő legfeljebb 3 fő utaztatására alkalmas. A sétarepülési csomagban a budapesti transzferek ára szerepel. Vidékről való utazás esetén egyedi árajánlatot készítünk. 

Velencei tó, Balaton sétarepülés 

Készüljön egy hosszabb túrára és nézze meg tavainkat ezúttal az égből. Felejthetetlen élmény a Velencei tó és a Balaton, a Balaton-felvidék szőlőkkel teli dombjainak látványa felülről. Kényeztesse magát, kedvesét luxussal. Készüljön fel a légi utazásra, amíg limuzin szállítja a reptérre. A körülbelül másfél órás repülés után szálljon vissza a limuzinba és a hazaúton értékeljék az élményeket.

A program teljes hossza körülbelül két és fél óra. A sétarepülési csomagban szerepel a limuzin bérleti díja, a repülés díja, valamint 1 üveg pezsgő (kérésre édes, vagy száraz). A kisrepülő legfeljebb 3 fő utaztatására alkalmas. A sétarepülési csomagban a budapesti transzferek ára szerepel. Vidékről való utazás esetén egyedi árajánlatot készítünk. 

Utazás repülővel az ország több pontjára


Vállaljuk utasaink gyors és biztonságos utaztatását belföldön repülőgéppel. Legyen szó akár üzleti megbeszélésről, művészeti fellépésről, koncertről vagy kirándulásról. Limuzinunk lakásától a repülőgép termináljáig szállítja Önt és tisztelt partnereit, majd a visszaérkezés után a legnagyobb kényelembe szállítjuk önt otthonába. 
A pontos ajánlatért kérjük keressen elérhetőségeinken.

 

Utazás magánrepülővel a világ bármely pontjára


Vegye igénybe business travel szolgáltatásunkat az ország határain belül, vagy akár a világ bármely pontjára. 8-20 fős csoportokat exkluzív magánrepülőkön szállítjuk a kívánt városba. A levegőben megrendelt luxust a földön is biztosítjuk, hiszen limuzin szállítja önt (és partnereit) minden alkalommal a reptérre és a reptérről. Jelezze felénk igényét a magánrepülővel való utazásról és mi elkészítjük Önnek egyedi ajánlatunkat a repüléssel kapcsolatos teendők felsorolásával együtt. Rendszeres megrendelőink számára akár jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Repülés helikopterrel - Csak mint a filmekben!


Érkezzen limuzinnal egy azonnali felszállásra kész helikopter mellé! Képesek vagyunk leszállni szinte lehetetlen helyekre, így Ön a lehető legnagyobb meglepetést tudja szerezni kedvesének, üzletfeleinek, barátainak. Nézze meg otthonát vagy Budapestet madártávlatból.


Limuzinos csomagjaink már 100.000 Ft-tól. A helikopteres repülés ára 60.000 Ft (20 perc) - csak a repülést tartalmazza. A helikopteres repülés mindig egyedi program, ezért kérjük, jelezze nekünk előre igényét!

 

 

Figyelem! A feltüntetett repülős programokat befolyásolja az időjárás alakulása, így elképzelhető, hogy a már megrendelt program a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad. A megrendelt program ebben az esetben egy következő tetszőleges időpontban újra igénybe vehető.