Hívjon most! +36-20-433-8042

Limuzin szolgáltatások

Autóinkat minden alkalommal saját sofőrrel adjuk bérbe, így Önre csak a kikapcsolódás, az élmény vár. Az alábbiakban rövid listát olvashat azokról a szolgáltatásokról, amiket kínálunk, de természetesen lehetőség van egyedi ötletek, elképzelések, igények megvalósítására is.
 

Születésnap

Születésnap

Lepje meg barátját, kedvesét egy felejthetetlen limuzinos utazással.

Most minden születésnapi út díjából - 5000 Ft kedvezményt adunk! Rendeléskor feltétlenül tüntesse fel az igénybe vett akció megnevezését. 

 Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze!


 

EsküvoEsküvő

Klasszikus szolgáltatás, hogy esküvője felejthetetlen élmény maradjon. Limuzinnal szállítjuk az esküvői párt a templomi esküvő helyszíne, az anyakönyvvezető és a lagzi helyszíne között. Elegáns sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy az ifjú pár ne csak az első hitvesi csókra emlékezzen.

 

Leány- és legénybúcsú

Az esküvő előtti utolsó „szabad” éjszakát nem csak a táncosok, chippendale fiúk, vagy egy fergetes party teheti emlékezetessé, hanem egy igazi amerikai limuzin is. Kérésre a buliról képeket készítünk, amelyet aztán diszkréten kezelünk. :)
 

Randevú 

Csábítsa el kedvesét, jövendőbeli partnerét egy felejthetetlen estével. Rövid városi autókázás után elvisszük a kiválasztott étterembe, egy esti koncertre, vagy akár Gellérthegyre. Az elzárt utastérben a pezsgő, a halk zene mind-mind csak azért van, hogy elkápráztassa választottját.Színház, koncert

Bálokon, fogadásokon, a nyári szabadtéri premiereken igazán exkluzív megjelenést tesz lehetővé az elegáns ruha mellett az igényes megérkezés. Otthonából elvisszük a választott program helyszínére, sofőreink ajtót nyitnak és Ön máris az esemény fénypontja lesz.
 

Városnézés

Exklúzív városnézés

Romantikus estékhez és elsősorban külföldi vendégeiknek ajánljuk városnéző utainkat. Javasolt útvonalunkon bejárjuk a város nevezetességeit, szépségeit. Több helyen megállunk, ahol bámulatos fotókat készíthetnek Budapestről. Városnéző útjainkhoz esti időpontot ajánlunk, a könnyebb közlekedés és a romantikus látvány miatt.

 

Reptéri transzfer
Kényelmessé teheti a repülőtérig, vagy onnan tervezett útját, ha taxi helyett limuzinnal utazik. Az aznapi újságok mellett egy pohár itallal fogadjuk, csomagjairól pedig külön gondoskodunk. Szolgáltatásunkat ajánljuk akkor is, ha üzleti partnereinek kíván exkluzív szolgáltatást nyújtani.


Üzleti tárgyalás

Az üzleti partnerről benyomást általában az első 20-30 másodpercben alkotunk. Ajánlja fel partnerének, hogy a szerződésről, annak részleteiről elegáns és diszkrét körülmények között, egy pohár ital mellett, limuzinban tárgyaljanak. Amíg Önök megállapodnak a teljesen szeparálható utastérben, addig az autó tesz egy kört a városban, hogy az aláírás után mindkét fél igazán elégedett legyen.

Ajánlatkérés

Név:
Email:
Telefon:
Autó típusa:
Dátum: Erre a napra szeretném az autót

(év, hónap, nap)
Mikortól:
(óra, perc)
Meddig:
(óra, perc)
Utasszám:
Találkozási cím:
Végcél:
Leírás:
bérlési feltételeket