Hívjon most! +36-20-433-8042

Randevú és esküvő

Randevú:

Kevés csábítóbb és felejthetetlen élmény van, mint amikor Ön csak partnerére koncentrál. Lepje meg kedvesét egy romantikus randevúval. Vigye el színházba, vacsorázni, koncertre, vagy autózásra az éjszakai Budapesten. Az elzárt utastérban pezsgő és halk zene várja Önöket, hogy semmi másra ne legyen gondjuk. A limuzinban megszűnik a világ, nincs más csak Ön és partnere. Programtippjeink mellett állunk rendelkezésre, hogy saját elképzeléseit, ötleteit, vágyait is megvalósítsa.

 

Esküvő:

EsküvoLegyen esküvője felejthetetlen élmény. Elegáns és reprezentatív megjelenést, kényelmes utazást biztosít limuzinunk. A programtól függően limuzinnal szállítjuk az esküvői párt a templomi esküvő helyszíne, az anyakönyvvezető, a fotózás és a lagzi helyszíne között. Utazzon velünk az ifjú pár kettesben, vagy kísérje őket a szűkebb baráti kör és állunk rendelkezésre akkor is, ha a násznép is limuzinnal akar utazni. Elegáns sofőrjeink gondoskodnak arról, hogy az ifjú pár ne csak az első hitvesi csókra emlékezzen.

Az autó díszíthető, a motortérre vákuumos virágdísz rögzíthető. Rendezvényszervezők számára is ajánljuk az autót, nagyobb megrendelések esetén kedvezménnyel. Keressen minket komplett esküvői szolgáltatáscsomagjaink miatt is!   

Ajánlatkérés

Név:
Email:
Telefon:
Autó típusa:
Dátum: Erre a napra szeretném az autót

(év, hónap, nap)
Mikortól:
(óra, perc)
Meddig:
(óra, perc)
Utasszám:
Találkozási cím:
Végcél:
Leírás:
bérlési feltételeket